Proizvodi se naručuju njihovim „ubacivanjem” u korpu u okviru online prodavnice i nakon potvrde narudžbine isti su neopozivi (osim u slučajevima i po proceduri predviđenoj važećim zakonima). Nakon potvrde, narudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade narudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše narudžbine putem e-maila. Period obrade narudžbine je najčešće 1-2 sata. Za sve narudžbine poslate  u periodu 22h-08h, prodavac će sa Vama kontaktirati početkom radnog dana. Ukoliko se dogodi da online prodavnica nije u mogućnosti da isporuči sve proizvode koje je kupac naručio, u tom slučaju će isporučiti proizvode koji su na raspolaganju, o čemu će obavestiti kupca e-mailom (ili telefonom). CVECARAONLINEBEOGRAD.RS online prodavnica zadržava pravo da otkaže narudžbinu nakon fizičke provere artikla, ukoliko lice zaduženo za kontrolu artikala pre slanja zaključi da isti nije adekvatan za dalju prodaju, o čemu će, takođe, obavestiti kupca e-mailom (ili telefonom).

Plaćanje

Načini plaćanja

Plaćanje narudžbina vrši se pouzećem, prilikom prijema pošiljki, kao i svim podržanim kreditnim i debitnim karticama banaka, kao i direktnom uplatom na račun.

Prilikom odabira plaćanja karticom, online kupac je saglasan sa uslovima da, ukoliko je poručeno više od jednog artikla, narudžbina bude isporučena u celosti ili kompletno otkazana zbog nemogućnosti parcijalne rezervacije sredstava po porudžbini.

Povraćaj novca u slučaju povrata robe vrši se od strane online prodavnice isključivo na tekući račun čiji je broj kupac priložio u Obrascu za odustanak od ugovora ili Reklamacionom listu.

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama

Online prodavnica se obavezuje na čuvanje privatnosti svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Službeni glasnik RS”, broj 87/2018) i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
Dajemo kupcima mogućnost izbora, uključujući i mogućnost odluke da li žele ili ne žele da budu uklonjeni sa e-mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi zaposleni (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Na našoj stranici Politika privatnosti možete pročitati više o ovoj temi.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa AD Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava plaćenih karticama

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, online prodavnica je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, AMEX i DinaCard metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji

Sve uplate će biti izvršene u srpskoj valuti – dinar (RSD). Iznos za koji će Vaš račun biti zadužen dobijen je konverzijom cene izražene u evrima, u srpski dinar po tekućem kursu Narodne banke Srbije. Prilikom zaduživanja Vaše kartice, isti iznos se konvertuje u Vašu lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost pojave male razlike u odnosu na prvobitnu cenu navedenu u našoj online prodavnici.

Dostava

VAŽNO: Obaveštavamo Vas da se u skladu sa aktuelnom situacijom, izazvanom pandemijom virusa Covid-19, rokovi dostave mogu razlikovati od uobičajenih, dalje navedenih.

Roba se dostavlja širem području grada Beograda. Dostava se obavlja putem kurirske službe ili u sopstvenoj režiji. Vreme uručenja zavisi od kurirske službe i obično iznosi 1 do 2 sata. Narudžbine prispele nakon radnog vremena maloprodaja (posle 22h, odnosno pre 08h) se šalju prvog narednog radnog dana nakon početka radnog vremena  maloprodaja (09h) ili u vreme koje je kupac naveo kao željeno vreme dostave.

Robu dostavljamo u sopstvenoj režiji ili u saradnji sa kurirskim službama Wolt Dostava i Potrčko.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekat kupca.

Ukoliko kupac naručenu robu odbije da primi prilikom isporuke na željenu adresu prodavac ima pravo da traži nadoknadu poštanskih i sopstvenih manipulativnih troškova.

Troškovi dostave

Troškovi dostave zavise od udaljenosti adrese za isporuku od maloprodajnih objekata.

Početna tačka (lokacije maloprodajnih objekata) sa koje se računa kilometraža do željene lokacije za dostavu cveća su Vojislava Ilića 129, Voždovac; Jurija Gagarina 27g, Novi Beograd i Ace Joksimovića, Žarkovo. Udaljenost se gleda od najbližeg maloprodajnog objekta željenoj adresi dostave .

Cenovnik po zonama 

  • Zona 1 – 750 rsd (do 5 km od naše najbliže lokacije), besplatna za iznose veće od 6990 RSD.
  • Zona 2 – 1200rsd (5-10 km od naše najbliže lokacije), besplatna za iznose veće od 11990 RSD.
  • Zona 3 – 2000rsd (10 – 20 km od naše najbliže lokacije)
  • Zona 4 – 2500rsd (20 – 30 km od naše najbliže lokacije)

 

 

1ТП1Т/5 (1ТП3Т1с рецензије)