Тренутно гледате 101 RUŽA

101 RUŽA

Iskazivanje ljubavi je poseban trenutak, jedan od onih koji može da Vam zauvek promeni život

Snaga ljubavi u Vama prema određenoj osobi, sama po sebi , odlična je polazna tačka, naravno i najvažnija. No, često, ona vas dovodi u nedoumicu i traži od vas savršen oblik iskazivanja ljubavi i pažnje, koji će kod vašeg partnera izazvati bujicu osećanja i ostati upamćen celog života. U vašoj glavi se pojavilo milion ideja, što je to što vaša voljena osoba najviše voli i šta joj pričinjava posebno zadovoljstvo.

Kako su se vremenom mnoge stvari planetarno promenile, promenio se i način darivanja, ali pojedini su zadržali svoj osnovni oblik i samo su dodatno usavršeni. Darivanje cveća zauzima možda i vodeće mesto u svetu darivanja. Možda iz razloga što su žene često darivana strana, a upravo cveće jedan od najdražih poklona koje vole da dobiju na dar. Ruža, kao cvet koji se nekako najviše povezuje sa ženama, a i na neki način je sinonim za vatrenost i snagu ljubavi koja se izražava, pa i lepotu.

1

Pre svega crvena ruža, radi svoje snažne, jarke crvene boje i prelepog oblika, zauzima vodeće mesto među darovanim cvećem. Slobodno se može nazvati cvet za sve prilike. Od 8.marta, do posebnih svečanih manifestacija, ali i do jednostavnih, svakodnevnih prilika. Gotovo svakodnevno ćete sresti nekog ko u svojoj ruci nosi barem jednu ružu. Ruža kao simbol strasti, ljubavi i odanosti, posebno mesto će zauzeti u darivanju upravo u praznicima kada se najviše ističu upravo takva osećanja.

Od 8.marta, dana zaljubljenih, godišnjica braka ili pak razmene prvih ljubavnih simpatija i ljubavnih poruka. Crvena ruža, simbol strasti i jakih osećanja, postaće vaš odabir, ali naravno, sa samo jednom ružom, osećate da možda niste dovoljno toga pokazali. Buket od 101 ruže. Upravo to je najveći i najjači aranžman kraljice cveća, kako je prozvana. Možda ste se ponekad upitali gledajući negde, zašto je neko dobio buket od 101 crvene, dok neko drugi žute ili bele ruže. Možda ste pomisli da je razlog toga u boji, a ne u simbolici. Osim opojnog mirisa, prelepog izgleda, ruže šalju poruke preko svoje boje, pa bi odabir uz savet cvećara, ukoliko ne poznajete dobro simboliku, bio poželjan.

Crvene, žute, bež ili bele

Sve kombinacije su moguće, bitno ih je samo uskladiti u osećanja koja treba da nosi vaša poruka određenoj osobi. Crveno kao strast i požuda, belo nevinost i naklonost, narandžasto želja, žuto prijateljstvo…sve to je nešto što treba da ima smisao u vašem odabiru i poruci koja se šalje. Da li ste Džentlmen ili samo  obični udvarač, da li ste zaljubljeni ili želite samo pokazati da ste veran prijatelj, svakako ćete želeti pokazati da ste muškarac koji želi  ostaviti najbolji mogući utisak na lepši pol.

101 ruža

kao poklon svakako će samo po sebi predstavljati veoma jaku poruku, ali kompletno dizajniran aranžman i način na koji je urađen, u krajnjem slučaju i način na koji je dostavljen, takođe igraju veoma veliku ulogu. Tu se pre svega misli na dizajn korpi, detalja na kojem se itekako mnogo radi i o kojem se vodi mnogo računa. Tu su naravno  i ispisane poruke. Boja ruža, sadržaj poruke i aranžman od 101 ruže, može biti deo vašeg odabira, ali ono najvažnije, to je jedan odličan korak koji će na najbolji i nepogrešiv način iskazati vaša osećanja i poslati ih do vama voljene osobe, kada ona to bude najmanje očekivala.

 

 

1ТП1Т/5 (1ТП3Т1с рецензије)